Test Technician (Rolling Stock)

 1. Status

Company profile

CAF is een van de internationale marktleiders op het gebied van ontwerp, fabricage en onderhoud van modern spoorwegmaterieel. Voor de Provincie Utrecht gaan wij nieuwe trams leveren die medio 2018 zullen gaan rijden. Daarnaast zijn we bezig met de productie van 118 nieuwe Sprinters voor NS en worden er momenteel nieuwe trams voor de gemeente Amsterdam ontworpen die naar verwachting in de 2e helft van 2019 gaan rijden. CAF is van origine een Spaans bedrijf en heeft wereldwijd ongeveer 8000 medewerkers die verspreid over 33 landen aan zo’n 80 projecten werken. In Nederland zijn we bezig met het openen van een nieuw kantoor.

The job

Voor ons nieuwe, internationale team zijn wij op zoek naar een ervaren Test Technician die vanuit de standplaats Amsterdam gaat werken aan de nieuwe Sprinters voor de NS die door CAF worden geproduceerd. Als Test Technician werk je in een (nu nog klein) team van techneuten en rapporteer je aan de Testing Engineer. Je bent hands-on en voert de noodzakelijke tests van de apparatuur uit, zoals de elektronische en elektrische besturingssystemen en pneumatische-mechanische apparatuur.

De Test Technician kan zowel zelfstandig werken als in teamverband. Je kunt elektrische ontwerp specificaties en technische tekeningen lezen en hebt ervaring met het maken van technische rapportages en handleidingen. Je bent veelzijdig, creatief en hebt een prima analytisch vermogen. Daarnaast ben je flexibel, bereid om te reizen en in wisseldiensten te werken, zowel doordeweeks als in het weekend.

We ask

 • Je hebt een afgeronde opleiding in de elektrotechniek, besturingstechniek, werktuigbouw of megatronica op minimaal MBO4 niveau.
 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in de spoorweg-, maritieme- of luchtvaartsector.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met de inbedrijfstelling van elektrische, elektronische, pneumatische en mechanische systemen in een start-up omgeving.
 • Je bent stressbestendig en in staat om onder tijdsdruk te werken.
 • Je bent georganiseerd, gedetailleerd, efficiënt en assertief.
 • Je bent leergierig en wordt uitgedaagd door het oplossen van technische vraagstukken.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Kennis van het Spaans is een pluspunt.

Work permission:

Yes, I am a national of a EU/EEA country, I have general work permission for the country of the vacancy I applied for

We offer

Werken bij CAF is werken in een internationale en dynamische omgeving. We zijn dit jaar in Nederland begonnen en werken met een nu nog klein, maar zeer enthousiast team aan flinke uitbreiding.

CAF bied je een zeer competitief salaris met 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen per, een pensioenplan en reiskostenvergoeding. Voor de eventuele dagen in het buitenland wordt een dagvergoeding uitgekeerd.

ExpertsOnly Tech Recruitment verzorgt de Werving & Selectie voor deze vacature, je komt echter direct in dienst bij CAF.

Tagged as: ,

Related Jobs
 • Trento Engineering
  Engineering & Science Jobs
  Katowice,Poland

  Status New Company profile Looking for a challenge in quality control and not afraid to leave your comfort zone? We're looking for an experienced Quality Inspector, willing to work in Katowice, Poland, for a long term project. The job You'
 • CareersinBulgaria.eu
  Engineering & Science Jobs
  Varna,Bulgaria

  Status Top level job Company profile Our client, a Dutch company, offers service of engineering for projects in heating, electrical and irrigation for a turnkey greenhouse projects. They focus on providing their customers
 • Trento Engineering
  Engineering & Science Jobs
  Nijmegen,Netherlands

  Status New Company profile Our client develops supplies and services leading edge assembly and test equipment for Multi Market semiconductors. The integrated assembly lines and other high speed equipment play an important role in the roadmap